Koken met plezier

koken met plezier

Koken met plezier

Ik ben een liefhebber van lekker eten en daarom is mijn liefde voor koken groot. Ik doe het met plezier, niet alleen voor één of twee, maar ook voor een groter gezelschap.

In de loop van de jaren heb ik al heel veel recepten en gerechten uitgeprobeerd en deze verzameld in mijn ideale kookprogramma “Carta”. Dit is een gratis kookprogramma waarin je een oneindig aantal recepten kunt opslaan. 

Op de website van dit kookprogramma vind je duizenden kant en klare recepten, die eenvoudig in het programma kunnen worden ingelezen.

Ik kan ieder van harte aanraden om dit kookprogramma hier te downloaden. .

Als service aan mijn website bezoekers heb ik op deze pagina ook mijn eigen database met meer dan 7600 recepten staan die je ook vrij kunt downloaden en in het Carta kookprogramma kunt inlezen. Dan heb je direct een mooi begin!

Beide bestanden zijn gescand op virussen en malware door Norton 360™ Internet Security.

Veel kookplezier!